Horgony

A Söntés története

A Matróz Kocsma Söntése, - vagy egyszerűen csak Söntés, ha úgy jobban tetszik - Budapest egyik legújabb, legkülönlegesebb és legszínvonalasabb sörözője, mely kimondottan a különleges sörök szerelmeseinek, az igényes sörivóknak készült.

Párját ritkító kis "kocsma" ez, ahol Magyarország legnagyobb belga sörválasztékával várjuk kedves Vendégeinket! Nem kevesebb, mint 20 féle belga sört vertünk csapra, kimeríthetetlen italhűtőink pedig további 200 féle üveges sört rejtenek! Világhírű Trappisták, mennyei apátságiak, frissítő -vagy éppen kábító - gyümölcssörök, és számos egyéb sörkülönlegesség a szín és alkoholskála teljes spektrumából, egyenesen imádott italunk hazájából, Belgiumból!

Egy hely, ahol mindenki megtalálja a maga sörét, akár a műfajjal ismerkedő sörkedvelőről, sokat látott sörbarátról, vagy hétpróbás sörínyencről legyen is szó! Továbbá nyugodt szívvel kijelenthetjük: a Söntésben azon vendégeink is megkedvelik a sört, akik bármilyen - számunkra valószínűleg érthetetlen - okból elhatárolódnak a sörivástól!

A Söntésben nem csak a legjobb söröket, hanem a jó idő beköszöntével a csodálatos dunai panorámát is élvezhetik Vendégeink a Világörökség szívében helyet foglaló, egyedülálló "hajóteraszunkról"!